30 de setembre 2011

INFORMACIONS SINDICALS


 RESUM ASSEMBLEA DEL 28/09/2011:

80 participants a Palma i 60 a Eivissa: interins/nes, funcionaris de carrera, membres de l'associació d'estudiants, el president de l'associació de directors de primària i pares i mares...

Ahir explicàrem que tenim dues dates importants:
  • Abans de 15 dies el Govern plantejarà una reducció salarial important a més de 12000 treballadores i treballadors de l’Ensenyament Públic.
  • Abans d'un més presentarà un "pla restrictiu" (La Conselleria li diu "pla de millora") de contractacions de professors que pot afectar en un futur immediat a uns 800 treballadors i treballadores.
Ja no només es tracta dels impagaments a centres, quilometratges o la manca d’algun mestre o professor als centres (a alguns companys interins ja se’ls hi ha comunicat que la plaça ja els hi ha desaparegut). Les mesures que impliquen retalls aniran en augment fins afectar a tots els col·lectius de tots els sectors públics i amb un únic objectiu del qual el Govern ja no se’n amaga: precaritzar allò públic per donar entrada a nous serveis i empreses privades.


Estem fent feina per una primera trobada reivindicativa el proper 6 d'octubre a la Jornada del Treball Decent (plaça d'Espanya a les 19h).

MANIFESTACIÓ 6 D'OCTUBRE 
PLAÇA D'ESPANYA A LES 19:00 HORES