19 d’abril 2010

MOLT IMPORTANT: COMUNICATS DE BAIXA

INFORMACIÓ SOBRE LA TRAMITACIÓ DELS COMUNICATS DE MALALTIA

La DGPD informa que MUFACE ha posat en marxa un nou sistema de gestió dels comunicats d’alta, de baixa i de confirmació dels seus mutualistes. Pel que respecte als centres, inicialment la tramitació es farà exactament com s’ha fet fins ara, encara que s’han de tenir en compte una sèrie d’aspectes molt importants:

És imprescindible que el/la director/a del centre rebi els comunicats originals. Així doncs, el professorat els ha de fer arribar (alta, baixa i confirmació) al seu CENTRE. Serà el/la secretari/ària l’encarregat/ada d’enviar-los a la Direcció General de Personal Docent.
El mutualista s’ha d’assegurar que el seu comunicat està degudament emplenat pel facultatiu corresponent. Si no consten totes les dades no es podrà cursar la llicència per incapacitat i el docent es trobarà en una situació irregular. Així doncs, no s’acceptarà cap comunicat de malaltia o accident sense codi de malaltia, número de col·legiat del facultatiu, data d’inici de baixa, data d’alta o de data de confirmació i durada probable de la baixa, si s’escau.




Aquestes instruccions també són d’aplicació en el cas de professorat interí.

Atentament.

Direcció General