10 de juny 2011

ADJUDICACIÓ DE PLACES DOCENTS PER AL CURS 2011-2012

 Adjudicació de places per al funcionariat de carrera i personal docent interí.

1. Quin és l’ordre d’adjudicació de totes les destinacions provisionals per al curs 2011-12?

-Professorat desplaçat per manca d’horari.
-Professorat que va ésser suprimit en el procés d’adscripció regulat per Ordre d’1 d’octubre de 1998.
-Professorat en situació d’expectativa de destinació dels diferents cossos, que s’ordenaran per any d’oposició, i dins cada concurs-oposició, per la puntuació global obtinguda al Concurs General de Trasllats.
-Professorat que hagi de reingressar a llocs de la Comunitat Autònoma.
-Professorat que ha sol·licitat comissió de servei i se li ha concedit amb la condició que una de les places que sol·licita estigui vacant.
-Opositores i opositors que superin el procediment selectiu d’accés al cos de professorat d’ensenyament secundari i al cos de primària convocat per Resolució de 18 de març de 2011.
-Personal docent interí amb plaça d’estabilitat no desplaçat.
-Personal docent interí amb plaça d’estabilitat desplaçat.
-La resta de personal interí segons l’ordre de la llista única.

2. Quins són els terminis per realitzar el tràmit telemàtic d’adjudicació?

Funcionariat de carrera en expectativa de destí: del 5 al 7 de juliol.
Funcionariat en pràctiques: 25 i 26 de juliol.
Funcionariat interí: del 15 al 26 de juliol.

3. Tot el personal interí ha de fer el tràmit de tria de places?

Sí, tot aquell personal docent que va realitzar el primer tràmit de tria d’opcions i funcions, i ha estat admès, ha de participar en aquest procés (l’heu de fer malgrat penseu que no us serà adjudicarà cap destinació).

4. A tenir en compte:

4.1. Personal docent amb pacte d’estabilitat:

El personal interí amb pacte obtindrà la puntuació addicional en les mateixes condicions en les que la va obtenir a l’adjudicació del curs 2008-2009.

Procés d’adjudicació de places

Enguany es podrà fer canvi de centre i illa (plaça). Haureu d’ordenar les places de la manera següent:

- En primer lloc: Si posau la plaça que ara ocupau, s’entendrà que no es vol optar a canvi (aquell personal docent que opti per canviar serà considerat personal docent desplaçat).

Si ni no voleu optar per la plaça que estau ocupant (canviar de centre o d’illa), podeu posar en primer lloc les places de la darrera funció que se us va adjudicar a l’illa que trieu (en cas que l’any 2010 no us haguessin adjudicat cap vacant i estiguéssiu cobrint una substitució, haureu d’escollir la funció que us va ser adjudicada l’any 2009).

- En segon lloc: Una vegada heu seleccionat totes les places de la funció anterior a l’illa de preferència, heu d’escollir la resta de funcions en aquesta mateixa illa.

- En tercer lloc: En cas que tingueu més illes seleccionades, haureu de triar totes les places de la funció que heu escollit en primer lloc, a una altra illa.

- En quart lloc: Haureu de col·locar la resta de funcions a les que podeu optar a la darrera illa que haureu seleccionat.

- En cinquè lloc: En cas que tingueu més illes seleccionades, haureu de triar totes les places d’aquestes, sense cap ordre establert (segons sigui la vostra preferència).

4.2. Personal docent interí sense pacte ( que no sigui substitut).

Aquest personal docent que triï places d’un sol cos, obtindrà puntuació addicional a l’experiència docent en aquest cos.

5. Dret a sol·licitar la prestació per atur:

Per poder sol·licitar la prestació, en cas que no s’adjudiqui cap plaça, haureu de seleccionar totes les places a les quals es pugui optar. En cas d’optar per la puntuació addicional, haureu de marcar totes les places del cos seleccionat.

Atur a mitja jornada: en cas d’obtenir mitja jornada només tindreu dret a sol·licitar la prestació per atur si primer heu seleccionat totes les places de jornada sencera i, seguidament, totes les de mitja jornada.