07 de maig 2015


Nou alumnes de formació professional de les Illes Balears participen en el Spainskills 2015


Nou alumnes de formació professional de les Illes Balears participen en el Spainskills 2015

Nou alumnes de formació professional de les Illes Balears participen en els Campionats de Formació Professional Spainskills 2015 que se celebren els dies 6,7 i 8 de Maig en el recinte firal d’IFEMA a Madrid. Es tracta d’unes competicions organitzades pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

Els alumnes que participen en aquesta nova edició del Spainskills són els guanyadors de l’edició autonòmica Balearskills 2014.

Jaume Rosselló de l’IES Calvià participarà en la disciplina de cuina. Cristina Alomar de l'IES Josep Sureda i Blanes en Pastisseria. Antònia Rebassa i David Santamaría de l’IES Francesc de Borja Moll participaran en Estètica i Perruqueria respectivament. Alejandro Guardia de l’IES Arxiduc Lluís Salvador en Instal·lacions Elèctriques. Els alumnes de l’IES Juníper Serra, Antoni Galmés, Abel Garijo, Miguel Ángel Ramos i Juan Francisco Llabrés participaran en les disciplines de Restaurant i Bar, Tecnologia de l’Automòbil, Carrosseria i Pintura de l’Automòbil.

El Spainskills és una competició que té l’objectiu d’estimular i motivar tant els alumnes com els professors, a més d’una plataforma de diàleg i debat.

En el campionat hi participen totes les comunitats autònomes i els alumnes competiran en proves de 22 disciplines de sis àmbits professionals com són Transport i Logística, Construccions i Instal·lacions, Fabricació, Informàtica i Comunicacions, Arts Creatives i Serveis.
En la competició del Spainskills de 2013 els alumnes de les Illes Balears varen aconseguir una medalla d’or, una de plata i 4 mencions d’excel·lència.