15 de març 2012

LLIURAMENT DE LA CERTIFICACIÓ DE QUALITAT ISO 9001:2008 A L'IES CALVIÀ


El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha lliurat a l’IES Calvià la certificació en la Norma UNE-EN ISO 9001:2008, Sistemes de Gestió de Qualitat, concedida per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), amb la qual s’acredita que el centre ha implantat els processos necessaris per assolir una gestió de qualitat.
L’acte ha comptat també amb l’assistència de la directora general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, Mercedes Celeste, del batle de Calvià, Manuel Onieva, de la directora de la delegació d’Aenor a les Illes Balears, Soledad Seisdedos, i del director del centre educatiu, Jaume Balaguer.
La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través de la Direcció General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, promou la implantació d’un Sistema de Gestió de Qualitat als instituts i col•legis de les Illes Balears, emmarcat en un programa específic que pretén aconseguir una millora en la qualitat de l’ensenyament.
Actualment participen a aquest programa un total de 53 centres educatius de les quatre illes, tant d’educació Primària com de Secundària. Aquests centres, després d’uns anys de formació i de treball en tots els aspectes del programa, han de superar una auditoria per assolir la certificació en la Norma UNE EN ISO 9001:2008; Sistemes de Gestió de Qualitat.